Afschaffing attest 6% BTW bij renovatiewerken

Bij renovatie- of herstellingswerken aan woningen ouder dan tien (of vijftien jaar in een aantal uitzonderlijke gevallen) was het tot voor kort verplicht om een attest door de klant te laten ondertekenen om het verlaagd BTW tarief van 6% toe te passen. Eind december heeft de wetgever nog snel beslist dat dit attest vanaf 1 januari 2022 niet meer nodig is, met een overgangsperiode tot en met 30 juni 2022. Voortaan is het voldoende om een (uitgebreide) verklaring op de factuur te plaatsen.

Lees meer

9 januari 2022

Verkoopfacturen in OkiOki

Maak je gebruik van OkiOki om al je documenten te centraliseren? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Voortaan kan je gemakkelijk je verkoopfacturen versturen naar OkiOki.

Lees meer

24 maart 2021

Koppeling met Clearfacts

Werkt uw boekhouder met Clearfacts? Dan is het voortaan mogelijk om uw documenten rechtstreeks aan uw boekhouder te bezorgen. Lees er hier meer over!

Lees meer

19 februari 2020

Betalingen afronden op 5 cent

Sinds 1 december 2019 is het verplicht voor Belgische handelaars om alle cash betalingen af te ronden op 5 cent. We geven u hier meer informatie over hoe u de betalingen op uw facturen kan afronden in MyFact.

Lees meer

1 december 2019

BTW vrijstelling voor kleine ondernemingen

Heeft u als zelfstandige, of uw onderneming, een jaaromzet onder 25.000 euro? Dan kan u een vrijstelling aanvragen van de BTW verplichtingen voor uw onderneming. Dit kan de administratie van uw onderneming een pak vereenvoudigen.

Lees meer

14 november 2019