Snel facturen maken

Kies uw klant en stel de lijst met verkochte producten of diensten op, meer komt er niet bij kijken! U kan de factuur onmiddellijk afdrukken of naar de klant e-mailen.

Betalingen opvolgen

U krijgt snel een overzicht van betaalde of openstaande facturen. Indien nodig kan een een betalingsherinnering eenvoudig opgemaakt en verstuurd worden.

QR betaalcodes

Maak het gemakkelijk voor uw klanten om facturen te betalen met diverse mogelijkheden zoals een QR‑code op de factuur of een betaalknop in de e‑mail aan de klant.

Veilig en betrouwbaar

MyFact behandelt al uw gegevens vertrouwelijk. Back-ups van alle data worden op een fysiek andere locatie bijgehouden om in geval van extreme nood dataverlies te vermijden.

Rapportage

Weet hoe u ervoor staat met uw zaak dankzij de omzetrapporten. Er zijn verschillende rapporten beschikbaar, en u kan verschillende rapporten met elkaar vergelijken.

Elektronische facturatie

Verstuur facturen elektronisch met XML bestanden in diverse UBL formaten zoals e-fff. Bovendien kan u ook uw facturen via het PEPPOL netwerk naar uw klanten versturen.

Beschikbaar op elk apparaat

MyFact is ontworpen om te werken op elke computer, laptop of zelfs iPad met een simpele internetverbinding. We ondersteunen Windows, Apple Mac OS X, Linux, iOS, Android, ... kortom alle besturingssystemen.

Automatische updates

MyFact wordt regelmatig bijgewerkt om het gebruiksgemak te optimaliseren. U betaalt hiervoor geen bijdrage. De aanpassingen gebeuren automatisch, u hoeft zelf helemaal niets te doen.

Versturen met bpost

Alle documenten die u aanmaakt in MyFact, zoals facturen en betalingsherinneringen, kan u automatisch laten verzenden. Geen zorgen meer over inkt die op is of brieven die blijven liggen!

Boekhouders en accountants

Alle gegevens kunnen eenvoudig uitgewisseld worden met uw accountant. Er zijn diverse koppelingen en exportmogelijkheden beschikbaar.

Meerdere gebruikers

Werk samen met uw medewerkers aan uw administratie. Per gebruiker kunnen er verschillende rechten ingesteld worden.

Ondersteuning inbegrepen

Bel ons op 014 750 880 - of stuur een email. U krijgt de ondersteuning die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft, zonder extra kosten.