Partners van MyFact

bpost

Met een simpele muisklik kunt u vanuit MyFact uw documenten versturen met bpost. Uw document wordt volledig automatisch afgedrukt, in een enveloppe gestoken, gefrankeerd en bezorgt bij uw bestemmeling.

Car-Pass

Bent u Car-Pass plichtig? Stuur dan de kilometerstand van alle voertuigen door met één simpele klik op de knop. U krijgt real-time bevestiging dat de gegevens correct werden opgenomen.

Clearfacts

Verstuur uw uitgaande facturen en creditnota's eenvoudig naar uw boekhouder of accountant via het online platform van Clearfacts.

CodaBox

Met deze koppeling is het mogelijk om automatisch bankverrichtingen op te halen in MyFact en om uw uitgaande facturen te exporteren naar uw boekhouder.

efactuur.belgium.be

Als partner van de e-facturatie project van de overheid verzorgen we regelmatig een presentatie op de verschillende evenementen die door de overheid worden georganiseerd.

Exact Online

Verstuur uw uitgaande facturen en creditnota's eenvoudig naar uw boekhouder of accountant via het online platform van Exact Online.

Jimdo

Importeer en factureer snel en eenvoudig alle bestellingen vanuit je Jimdo webshop.

KBO

Een nieuwe klant toevoegen is eenvoudiger dan ooit. Geef het BTW nummer van je klant in en alle gegevens van je klant worden automatisch ingevuld.

Mollie

Maak het gemakkelijk voor uw klanten om uw factuur te betalen door een betaalknop te plaatsen in de email aan uw klant. De factuur kan hiermee online betaalt worden. Alle betaalmethodes van Mollie worden ondersteund.

OkiOki

Verstuur eenvoudig al je uitgaande facturen naar OkiOki, jouw digitale assistant waar je al je facturen kan centraliseren.
Meer informatie over de koppeling tussen MyFact en OkiOki: www.okioki.be

Peppol

Verstuur uw facturen elektronisch naar uw B2B en B2G klanten via Peppol vanuit MyFact. U kunt daarna de status van uw verzending opvolgen bij elk document.

POM

Maak het gemakkelijk voor uw klanten om uw factuur te betalen door een POM QR betaalcode op uw facturen te plaatsen of met een betaalknop in de email aan uw klant.
Meer informatie over de werking van POM: www.pom.be

Ponto

Via Ponto worden uw bankverrichtingen dagelijks opgehaald. Vervolgens worden ze verwerkt in MyFact en worden uw openstaande facturen automatisch afgepunt.

Toggl Track

Gratis app om uw werkuren in bij te houden, eventueel per klant of per project. Factureer vervolgens uw werkuren in MyFact. Zo eenvoudig kan tijdsregistratie zijn!

VIES - VAT Information Exchange System

Een nieuwe klant toevoegen is eenvoudiger dan ooit. Geef het BTW nummer van je klant in en alle gegevens van je klant worden automatisch ingevuld. MyFact biedt ondersteuning voor alle Europese ondernemingen.

Yuki

Verstuur uw uitgaande facturen en creditnota's eenvoudig naar uw boekhouder of accountant via het online platform van Yuki.