Alle voordelen van MyFact op een rijtje

Snel facturen opmaken

Kies uw klant en stel de lijst met verkochte producten of diensten op, meer komt er niet bij kijken! U kan de factuur onmiddellijk afdrukken of naar de klant e-mailen.

Betalingen opvolgen

U krijgt snel een overzicht van betaalde of openstaande facturen. Indien nodig kan een een betalingsherinnering eenvoudig opgemaakt worden.

Facturen crediteren

Met MyFact kan u uw facturen volledig of gedeeltelijk crediteren op de meest eenvoudige manier. Creditnota's worden automatisch verwerkt in het betalingsoverzicht van uw klant.

Gebruik elk apparaat met internetverbinding

MyFact is ontworpen om te werken op elke computer, laptop of zelf iPad met een simpele internetverbinding. Het programma werkt op elk besturingssysteem zoals Windows, Apple OSX (Macintosh), Linux, iOS, Android, ... én u hoeft zelf niets te installeren!

Gratis ondersteuning

U krijgt de ondersteuning die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Automatische updates

MyFact wordt regelmatig bijgewerkt om het gebruiksgemak te optimaliseren. U betaalt hiervoor geen bijdrage. De aanpassingen gebeuren automatisch, u hoeft zelf helemaal niets te doen.

To the point

Geen overbodige functies of onduidelijke knoppen. Bovendien wordt uw bestaande huisstijl naadloos geïntrigeerd.

Veilig en betrouwbaar

MyFact is vanaf het begin opgebouwd om uw gegevens vertrouwelijk te behandelen. De back-ups van uw gegevens worden op een fysiek andere locatie bijgehouden om in geval van extreme nood dataverlies te vermijden.

Overal beschikbaar

U kan online factureren vanop elke computer met een internetverbinding. Dankzij uitgebreide beveiligingsmaatregelingen kan alleen uzelf aan de factuurgegevens van uw bedrijf.

Verzenden via bpost

Alle documenten die u aanmaakt in MyFact, zoals facturen en betalingsherinneringen, kan u automatisch laten verzenden. Geen zorgen meer over inkt die op is of brieven die blijven liggen!