MyFact op maat gemaakt dankzij onze modules

MyFact kan met modules uitgebreid worden om in te spelen op de noden van uw zaak. Op deze manier krijgt u de mogelijkheden die je nodig hebt, terwijl je bespaart blijft van onnodige opties. Je kan op elk moment modules bijnemen of stopzetten.

Betalingsherinneringen

Zorg ervoor dat uw klanten uw facturen niet onbetaald laten. Dankzij deze module wordt u automatisch herinnerd om een 1ste of 2de herinnering te sturen, en desnoods een aanmaning.

Offertes

Dankzij deze module kan u offertes maken op dezelfde wijze als u facturen maakt. U kan bovendien uw offertes opvolgen en omvormen naar een factuur.

Herhaalde facturen

Als je op regelmatige basis dezelfde producten of diensten factureert, kan je met deze functie dezelfde factuur automatisch opnieuw opmaken na een bepaalde periode.

Garage

Deze module komt tegemoed aan de wettelijke verplichtingen voor iedereen die aan wagens werkt. U kan per klant meerdere wagens toevoegen met merk, model, nummerplaat & chasisnummer. U kan ook bij elke factuur de kilometerstand ingeven.

Car-Pass

Deze module werkt in combinatie met de Garage module en bezorgt de nodige wagen gegevens aan Car-Pass. U hoeft hiervoor zelfs niet meer aan te melden op de website van Car-Pass, alles gebeurd automatisch vanuit MyFact.

Mobiele toegang

Hou je graag de administratie van uw bedrijf op elk moment in de gaten? Met deze module kan u een geoptimaliseerde versie voor mobiele toestellen zoals smartphones of een iPad gebruiken.

Document sjablonen

Hebt u meerdere divisies binnen uw bedrijf? Of vraagt uw klant een specifieke layout van de factuur, bv. voor automatische verwerking? Dankzij deze module kies je een layout per document.